Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka hlavní role v novém thrilleru s názvem All the Old Knives na sebe na premiéře zaslouženě strhla veškerou pozornost. Herečka Thandiwe Newton, která letos oslaví už padesáté narozeniny, zvolila dost odvážné šaty.

V Los Angeles proběhla slavnostní premiéra, které se samozřejmě zúčastnily hlavní hvězdy filmu, v jehož ústředních rolích zazářili právě Thandiwe a Chris Pine, který ztvárnil její herecký protějšek. Ten také poutal dost pozornosti, obzvlášť proto, že svou tvář krasavce skryl pod dlouhý plnovous.

Newton si na promítání oblékla šaty dlouhé, ale přesto odhalovaly víc než dost. Horní část totiž byla vytvořena jen z pár proužků látky, které zakrývaly její poprsí tak, že se v šatech nemohla moc hýbat, aby nezpůsobila nějaké faux pas.

Nový film, ve kterém uvidíte herečku známou například z filmů Štěstí na dosah, Obležení či Mission: Impossible II, vypráví příběh agenta CIA Henryho Pelhana (Chris Pine), který dostane zdánlivě nelehký úkol, kvůli kterému musí cestovat po celém světě, kde se také potká se svou bývalou kolegyní a exmilenkou Celií Harrison (Thandiwe Newton). Jejich nový vztah ale bude provázet stín podezření. Snímek je adaptací stejnojmenné knihy (Všechny staré nože) spisovatele Olena Steinhauera, která vyšla v roce 2015.

Reklama

Další články

Načítám