Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cornwallu (76) se setkala s herečkou Emerald Fennell (36), která ji ztvárnila ve 3. a 4. sérii populárního netflixového seriálu Koruna o životě britské královské rodiny. Fennell navštívila v úterý Clarence House u příležitosti oslav MDŽ.

Skutečná a seriálová Camilla si spolu popovídaly, zasmály se, a dokonce zapózovaly fotografovi.

„Bylo skvělé se s ní dnes potkat. Dělá toho hodně pro spoustu charitativních organizací, které pomáhají ženám,“ sdělila herečka novinářce Georgii Prodromou, která se o konverzaci podělila na Twitteru.

„Byla jsem nervózní, že mě zavřou do věže, ale zatím dobré,“ vtipkovala. Narážela samozřejmě na svou roli. V Koruně ztvárnila Camillu v době, kdy byla milenkou prince Charlese.

Vévodkyně měla ale ze setkání dobrý pocit. „Je dobré vědět, že když se se mnou něco stane, moje fiktivní alter ego to může kdykoliv vzít za mě. Takže buď připravená, Emerald!“ vzkázala své představitelce během projevu na akci.

V nadcházející 5. a posléze i 6. sérii Koruny Emerald v roli nahradí Olivia Williams. Fennell se nyní zaměřuje na rodinu. Prvního syna přivedla na svět v roce 2019, v době těhotenství napsala, a především za 23 dní zvládla natočit snímek Nadějná mladá žena. Dokončila ho tři týdny před porodem a loni za něj dostala Oscara. Cenu si přebírala s bříškem a v druhé polovině roku přivítala na svět druhého potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám