Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Idol dívek ze SuperStar Martin Harich se pochlubil, že má na sociální síti 43 700 fanynek. "Jsou to moje zlatíčka. Není ani tak důležité, kolik jich je, ale jaké jsou. Je to ten nejlepší fanklub, jaký bych si mohl přát," řekl Super.cz. O svoje holky se stará. "Pravidelně dělám taková harisetkání po celém Česku i Slovensku," prozradil.

"Myslím, že je to důležité a pro mě to vůbec není žádný stres. Snažm se v každém městě, kde koncertuju, udělat takové setkání. Pokecáme, já zahraju s kytarou třeba i nějaké písničky, které ještě lidé neznají z koncertů," vyprávěl. Přítelkyni si ale ještě ve svém fanklubu nevybral, takže všechna děvčata mají šanci.

"Ale možná mi nějaká spadne z nebe a vůbec to nemusí být žádná z nich. Nechávám to na osudu a náhodě. Nemám představu ideální holky. Musí mě něčím zaujmout, být něčím výjimečná a nejdůležitější vlastnost je upřímnost," svěřil na koncertu pro bloggerky serveru o kráse, který patří pod TV Nova. "I tady se v prvních řadách objevily skalní členky mého fanklubu. Byla to sice uzavřená společnost, ale stejně to dokázaly, aby se sem dostaly," smál se Martin.

S kariérou je Harich maximálně spokojený. "A ve čtvrtek mi spadl kámen ze srdce. Od začátku ledna se mi povedlo dodělat všechno, co jsem od začátku školního roku zanedbal kvůli koncertování. Takže první pololetí mám uzavřené. Na druhé mám domluvené individuální studium, a teď se můžu věnovat hlavně muzice," svěřil Martin, který je v předposledním ročníku gymnázia a rád by příští rok v termínu odmaturoval.

"Za dva týdny bych měl začít točit třetí videoklip k titulní písni mé desky Příběh snů a nahrávat nové cédéčko, která by mělo vyjít na podzim," prozradil své plány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám