Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Sharna Burgess (36) čeká svého prvního potomka s hercem Brianem Austinem Greenem (50). Půvabné blondýnce bohužel často předhazují, že je nástupkyní Megan Fox (37), hercovy bývalé manželky. A protože už toho měla dost, rozhodla se zareagovat na dotaz jednoho ze sledujících.

„Jak snášíš, že kráčíš ve stopách Megan Fox?“ zeptal se. „Většinou na takové dotazy nereaguji, ale myslím, že je mnoho žen srovnáváno s expartnerkami svých protějšků. Nebo obecně s jinými ženami,“ reagovala Burgess na otázku v Instastories.

„Společnost nám vštěpuje, že jsme soutěživé a zlomyslné a nebudeme spokojené s tím, co máme, ale pořád budeme chtít, co mají jiní. Jsme posuzovány podle vzhledu a váhy,“ rozepsala se.

„Odpověď na tvou otázku je tedy jednoduchá. Nijak. Megan je svá, úžasná žena, stejně jako jsem já. Myslet si, že kráčím ve stopách něčí expartnerky, je nebezpečné. Pokud v tom žijete, povede to ke stejnému výsledku, konci vztahu. Každá jsme jedinečná, takže nechoďte v ničích stopách, máte svou vlastní cestu. Vytvořte si ji,“ dala jasně najevo svůj postoj.

Závěrem dodala, že ženy jsou úžasná stvoření a není nutné, aby se vzájemně haněly. Podle Sharny by si měly pomáhat, podporovat se a vzájemně respektovat.

Green a Fox oznámili rozchod v květnu 2020. Mají spolu tři syny. O pět měsíců později si herec začal s hvězdou americké verze StarDance. Že čekají chlapce, oznámili v únoru letošního roku. Pro herce jde o pátého potomka, kromě dětí, co má s Fox, má ještě dospělého syna z předchozího vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám