Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alannu Ubach (46) si většina diváků pamatuje z Pravé blondýnky jako potrhlou Serenu, kamarádku hlavní hrdinky Elle Woods. Aktuálně ale budí pozornost o něco temnější rolí v populárním seriálu Euforie.

V něm ztvárnila alkoholičku Suze Howard, matku Cassie a Lexi. Původně měla hrát matku jiné postavy, narkomanky Rue, ale role Suze jí nakonec byla bližší.

„Táhlo mě to k té postavě, protože mi připomínala matku jedné z mých nejlepších kamarádek,“ uvedla v rozhovoru pro Vulture.

Alanna jako Suze Howard v Euforii

„Byla hodně oblíbená, všichni ji milovali. Nikdo se jí nebál, nevystupovala jako autorita, byla spíš starší sestra,“ popsala.

Alanna má na kontě už přes 200 divadelních, filmových a televizních projektů a je také vyhledávanou dabérkou. Propůjčila hlas například Mámě Imeldě v oscarovém snímku Coco.

V roce 2014 se herečka provdala za hudebního producenta a skladatele Thomase Russo. V červenci 2017 přivítali na svět syna Thomase.

Diváci se na Ubach mohou těšit také v druhé řadě seriálu Letuška a co nevidět nejspíš začne točit i třetí sérii Euforie. Kromě jiného si pak zopakuje roli Sereny v Pravé blondýnce 3. Pokračování oblíbené komedie s Reese Witherspoon je aktuálně v předprodukci.

Reklama

Další články

Načítám