Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Schreiner si na sebe opět upletl bič. Před pandemií se mu podařilo zhubnout 35 kilo a projít obrovskou proměnou. Finalista SuperStar na sobě opět dře. Vedle pravidelných návštěv fitka se pustil také do diety a našel si trenéra.

„Teď se snažím. Jím krabičkovou dietu, cvičím a začínám i s trenérem. Snažím se to dodržovat pět dní v týdnu, ale teď je narozeninový týden, takže to asi nepůjde dodržovat,“ svěřil se zpěvák, který oslavil 25. narozeniny. „Slavil jsem s rodiči, jsme v rodině všichni v březnu,“ prohlásil zpěvák, kterého jsme potkali na zkoušce kostýmů nového dětského muzikálu Ostrov pokladů.

„Hraji piráta, je to hodný blbounek a moc mě to baví. Už jsem hrál v Kocourovi v botách, takže je to můj druhý dětský muzikál. Kostým je skvělý, je pohodlný,“ svěřil se nám Martin, který prozradil, že kvůli dřině ve fitku mu to jde líp i na jevišti.

„Líp se mi zpívá, mám lépe posílenou bránici a je to pro mě na jevišti jednodušší. Tancuji i během představení a mám těžké písně,“ prozradil nám zpěvák, který se s kolegy těší na premiéru představení, která bude 27. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám