Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

R’n’B zpěvačka Shy’m z Francie nebyla dosud příliš známá za hranicemi své domoviny, ale teď o ní píší média po celém světě. Stačilo k tomu dostatek odvahy a na společenskou událost si obléknout hodně výstřední šaty s téměř vše odhalujícím korzetem s „ledovým efektem“. Šestadvacetiletá kráska se v bílé róbě předvedla na předávání NRJ Music Awards v Cannes. Není divu, že na sebe strhla pozornost snad všech přítomných fotografů.

Shy’m na červeném koberci předvedla postavu bez jediné chybičky. Korzet šatů řeckého stylu vypadal jakoby byl pouze namalovaný na jejím těle, tedy technikou bodypaintingu, ale podle deníku Daily Mail se jednalo o speciální transparentní plastický materiál. A nezůstalo jen u odhaleného hrudníku, i svůdná nožka si našla cestičku skrz hodně vysoký rozparek.

Zpěvačka, jejíž skutečné jméno zní Tamara Marthe, tak dokázala zastínit i hvězdy první velikosti jako jsou Shakira, Justin Bieber, Mika, David Guetta nebo Coldplay. Ti všichni se na prestižní události ve francouzském Cannes rovněž objevili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám