Hlavní obsah
Článek

Herečka Jessie Cave (34) skončila v nemocnici s covidem. Představitelka Levandule Brown z Harryho Pottera čeká svého čtvrtého potomka a fanouškům se ozvala z nemocničního lůžka.

„Měl někdo z vás covid ve třetím trimestru?“ ptala se sledujících na Instagramu a dodala, že se už týdny cítí, jako by na ni spadla cihlová zeď. Fanoušci ji zahrnuli podpůrnými komentáři.

S partnerem, komikem Alfiem Brownem má herečka už tři děti, Abrahama (17 měsíců), Donnieho (6) a Margot (4). Že čekají další přírůstek, se pochlubili v prosinci.

Nejmladší Abraham prodělal covid jen pár měsíců po narození. Herečka s ním byla v nemocnici v lednu loňského roku. Virus zvládal dobře, ale vzhledem k tomu, že mu byly pouhé dva měsíce, lékaři ho raději bedlivě střežili.

Porod syna označila Jessie vlastními slovy jako traumatický. „Po velmi náhlém a rychlém porodu musel být na novorozeneckém oddělení. Přišel na svět za 45 minut, takže se musel rozkoukat a byl v inkubátoru,“ prozradila v talk show Lorraine s tím, že to bylo děsivé období.

Mateřství je také tématem jejího podcastu Whenever It Kicks. Promluvil v něm i otec jejích dětí, s nímž se seznámila v roce 2012.

Alfie tehdy nechtěl vztah, ale Jessie otěhotněla hned po prvním rande, které vyústilo ve společnou noc. Jak je vidět, nakonec ale vše dobře dopadlo.

Reklama

Další články

Načítám