Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, kdy se pěvecké trio Jan Kopečný (34), Josef Vágner (33) a Petr Ryšavý rozhodli uspořádat benefiční koncert pro Ukrajinu. Během speciálního večera s nimi na jevišti Divadla Broadway vystoupily také kolegyně z branže.

„Je to neuvěřitelné, koncert jsme vyhlásili před pěti dny a divadlo se téměř vyprodalo. Podpořila nás spousta lidí. Povedlo se to i díky tomu, že všichni do toho šli, včetně techniků, vedení divadla. Veškeré peníze z lístků půjdou na Ukrajinu,“ svěřil Super.cz zpěvák Josef Vágner.

„V divadle je také sbírka potřebných věcí. Psalo nám spoustu lidí, že mohou něco darovat. Včera jsem vzal dodávku s přívěsem a jel jsem na Kladno, kde jsem přebral osm kočárků, dětské autosedačky, postýlky, spousty hraček a oblečení. Je to dojemné, jak moc na to lidi reagují,“ řekl nám zpěvák.

Ten během koncertu na jevišti uvítal kolegyně Kamilu Nývltovou (34), Michaelu Gemrotovou (38), Pavlínu Ďuriačovou, Lindu Finkovou (55), Markétu Procházkovou (38) a Mariannu Polyákovou. Přítomné dámy akci rozhodně nepodcenily a na koncert se náležitě oblékly. Nechyběl ani model v ukrajinských barvách. Jak to zpěvačkám během večera slušelo, se podívejte v naší galerii.

Která dáma se podle vás nejlépe oblékla?
Kamila Nývltová
3,3 %
Markéta Procházková
8,1 %
Pavlína Ďuriačová
5,4 %
Michaela Gemrotová
23,6 %
Linda Finková
26,8 %
Marianna Polyáková
32,8 %
Celkem hlasovalo 13123 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám