Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovský šok čekal návštěvníky sobotního odpoledního představení muzikálu Kleopatra. Představitelka hlavní role Gabriela Gunčíková (30) se na začátku druhé půle představení zřítila do dvoumetrového otvoru v jevišti. Pódiové propadlo totiž zvláštním nedopatřením přejelo spínač a nevyjelo nahoru, jak Gabriela očekávala. Zpěvačka podle choreografie kráčela pozadu a dostala se tak do nebezpečné pasti.

„Mám naražená záda a odřené lokty, jinak jsem v pořádku," uklidnila Super.cz Gunčíková. Ihned po nehodě kolegyně Linda Finková oznámila přerušení představení.

Celé osazenstvo divadla Broadway si hluboce oddechlo, když po patnáctiminutové pauze stála Gunčíková opět na jevišti a představení tak mohlo pokračovat.

„Nejsem žádná srágora," směje se zpěvačka, která se doslova podruhé narodila. „Diváci si odnesli o jednu silnou emoci navíc," žertovala stříbrná Česko - Slovenská SuperStar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám