Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že kyprá postava Christiny Aguilery (43) není jen dočasným váhovým výkyvem. Slavná zpěvačka s nezaměnitelným hlasem totiž ani po dlouhých měsících přebytečné kilogramy neshodila a navíc si libuje v nošení legín. Přestože černá zeštíhluje, upnutý materiál zpěvaččiných nohám naopak vůbec neprospívá.

Zpěvačka si takto oblečená před několika dny vyšla spolu s Jordanem Bratmanem oslavit třetí narozeniny jejich syna Maxe. Po dříve drobné zpěvačce, která několikrát okouzlovala svými snímky ve spodním prádle i v pánských časopisech, nezbylo ani památky.

Aguilera se kvůli své postavě stala terčem posměšků a vulgárních označení i u Kelly Osbourne v pořadu Módní policie na americké stanici E! Ona sama si ale těžkou hlavu ze své figury nedělá a na svá vystoupení klidně dál nosí outfity, které se na ni vzhledem k jejím tělesným proporcím již příliš nehodí.

Reklama

Další články

Načítám