Hlavní obsah
Článek

Podnikatel a viceprezident Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Tomio Okamura (39) plní poslední dobou stránky novin více, než kdy dřív. Nejen, že nedávno představil svou novou mladinkou přítelkyni Moniku Talašovou (20), ale rovněž boural se svým luxusním vozem a měl spory s televizí Barrandov kvůli moderování pořadu Dobrý večer, Česko!. Zájem o jeho osobu ale rozhodně neupadá. Tentokrát se pro deník Blesk rozhodla promluvit jeho údajná milenka, čtyřiadvacetiletá modelka Michaela Šťastná, která tvrdí, že je s českojaponským podnikatelem v blízkém kontaktu a dostala od něj dokonce pozvání do vířivky.

Šťastná nechala dokonce nahlédnout do svého mobilního telefonu, kde měla od Tomia uložené smsky, v jedné z nich stálo: „Dobrý den Míšo, tak kamarád jde jenom cvičit, protože má nějaké zranění, takže já pak půjdu sám do vířivky atd., tak mne napadlo, nepůjdeš se mnou?...“

Okamura se však hájí, že se nejednalo o pozvání do vířivky, nýbrž o dotaz na cestu k obchodu, kde by modelce předal slíbenou knihu. Šťastnou prý viděl asi čtyřikrát v životě, jelikož se ucházela o místo jeho asistentky, ale nakonec se nedohodli a vždy se jednalo pouze o přátelské setkání. Okamura je přesvědčen, že se na něm chce modelka pouze zviditelnit. Svou mladou přítelkyni prý miluje a o žádnou jinou ženu se nezajímá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám