Hlavní obsah
Článek

Herečka Alena Doláková (34) je krev a mlíko, nemá míry modelky a nestydí se za to. Cesta k tomu začít se mít ráda prý byla dlouhá, předcházela tomu i psychologická příprava. Nyní se poprvé ukázala v celé kráse. Přijala nabídku nafotit menstruační plavky.

"Je to pro mě úplně poprvé, radši se nesoustředím na to, jak jsem strašně nervózní. Dnes jsem už radši nejedla. Budu hodně zatahovat," řekla Super.cz s úsměvem Alena.

"Já se otevřeně bavím o těle. Ráda bych, aby se na mě dívaly mladší holky a třeba si řekly, že je to cool. Řekly si, ona jí a cvičí, je zdravá a má menstruaci. Je to v pohodě nemít velikost 34," vysvětluje Doláková.

A tady má doporučení pro dívky, které také bojují s tím, že se nemají dostatečně rády. "Mám zadek a prsa. A sama se učím mít se ráda. Měla jsem i cvičení, kdy jsem se dívala do zrcadla a říkala jsem si, mám tě ráda a brečela jsem u toho. Bylo to pro mě až traumatický. Ale je to léčivé. Psychologická příprava je dobrá. A určitě pomáhá, když vám nějaká holka či kluk řekne, že vám to sluší," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám