Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Budoucnost je nejistá a i při nejoptimističtější predikci toho, co nás čeká, je už nyní jasné, že financování důstojného života budoucích důchodců ze strany státu je v nedohlednu. Kdo nechce živořit nebo spoléhat na cizí pomoc, musí se o sebe postarat sám a hlavně s tím neotálet.

V podstatě jedinou možností je investovat prostředky v době, kdy je člověk ekonomicky aktivní a je schopen si dávat něco stranou. Šetření v době vysoké inflace a nízkých úrokových sazeb je k ničemu, my potřebujeme, aby nám naše peníze vydělávaly. A chceme, aby vydělávaly v oblasti, kde je příznivý poměr mezi výnosy a investičním rizikem.

Investování není složité

Způsobů, jak investovat, je několik. Pro tentokrát jsme si vybrali investiční společnost RONDA INVEST. Ta nabízí možnost investic už od tisícikoruny při výnosech nad šest, případně sedm procent. Princip je vlastně velice jednoduchý a vše se dá zvládnout s notebookem na klíně. RONDA INVEST na svých webových stránkách prezentuje projekty, do nichž můžete vložit své prostředky. Ty projekty jsou různého druhu – od developerských investic po úvěry jištěné nemovitostmi. To, co mají společné, je vysoká míra zajištění a bezpečného řízení rizik. Jakmile se zájemce o investici na webových stránkách RONDA INVEST zaregistruje, získá přístup do klientské sekce a může začít investovat.

Například si vyberete investici do podnikatelského úvěru se zajištěním nemovitostí. RONDA INVEST poskytuje úvěr ve výši šest milionů korun a minimální vklad investora je tisíc korun. Doba splatnosti je prosinec 2024 při výnosu sedm procent. Rozhodnete se, kolik vložíte, a víte, že vložené peníze vám společnost vyplatí v prosinci 2024. Do té doby vám na účet každý měsíc přistane částka odpovídající ročnímu úroku sedm procent. Takže spoříte a vyděláváte zároveň. Riziko u takových investic je velmi nízké – jednak má RONDA INVEST klienty velice dobře prověřené, jednak jsou její úvěry zajištěné nemovitostmi, jejichž hodnota převyšuje výši úvěru.

Finanční polštář na důchod

RONDA INVEST dosud tímto způsobem investovala více než devět set milionů korun a drobným investorům vyplatila na úrocích více než čtyřicet milionů korun. Pokud tedy už nyní uvažujete o finančním polštáři, stačí si odkládat menší sumy do investic, které vám jednak začnou okamžitě vydělávat a jednak se vám budou hromadit, takže při odchodu do důchodu budete mít krásnou sumu pro začátek. V případě RONDA INVEST si můžete díky nabídce více druhů projektů vytvořit vlastní investiční portfolio a diverzifikovat vložené prostředky.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám