Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Josh Hartnett (43) a Tamsin Egerton (33) se údajně vzali během malého, intimního obřadu na londýnské radnici The Old Marylebone Town Hall s kapacitou pouhých 12 osob.

„Jsou stále velmi zamilovaní a chtěli to stvrdit oficiálně, v kruhu nejbližší rodiny a přátel,“ sdělil přítel páru deníku The Sun.

Mluvčí herců se k věci zatím nevyjádřil, což vlastně není nijak překvapivé. Oba si soukromí bedlivě střeží, loni herec sice potvrdil příchod třetího potomka, jména dětí ve věku 5, 3, a 1 rok ale doposud nezveřejnili.

V nečekaně otevřeném rozhovoru pro MR PORTER se loni Hartnett rozpovídal o své kariéře i otcovství. Prozradil, že upřednostnil rodinný život před herectvím a nelituje.

„Nejvíc pyšný jsem v životě na to, že jsem trojnásobným otcem a mám dobrý vztah se svou partnerkou. Vedeme skvělý rodinný život a u toho zvládám i trochu pracovat. S věkem dostávám také zajímavější role,“ nechal se slyšet.

Svou životní lásku poznal Josh v roce 2010 při natáčení filmu Milenci v čase. Randit prý začali ale až o dva roky později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám