Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týdny módy se přesouvají z města do města a nyní probíhá v Paříži. Mezi hvězdnými hosty se už objevila i Victoria Beckham se synem Romeem a na přehlídku značky Givenchy zaskočila tenistka Venus Williams (41).

Svou výšku 185 cm Venus podtrhla v černých minišatech na zip, které doladila kotníčkovými botami, čímž dala na odiv své dlouhé nohy. Ukázala se také již podruhé v krátkém a ostře střiženém mikádu. Tento účes před pár dny předvedla i na červeném koberci premiéry Batmana v New Yorku.

Společně se sestrou Serenou se objevily na březnové titulce amerického Harper´s Bazaaru, kde promluvili o životě, jaký povedou, až jednou skončí s tenisem. „Od velmi útlého věku byla práce to jediné, co jsme stále dělaly. Takže si myslím, že pro Serenu i mě je představa volného času dost surreální. Nikdy jsme neměly volnost,“ uvedla pro časopis.

„Se Serenou říkáme, že se budeme věnovat kulturistice, až skončíme s tenisem. Možná to bude extrémní a možná se to taky nikdy nestane, ale nikdy nevíte,“ vtipkovala v rozhovoru starší ze sester.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám