Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jaclyn Smith (66) se dostala do povědomí veřejnosti především díky roli v 31 let starém filmovém trháku Charlieho andílci, kde si zahrála po boku Farrah Fawcett a Kate Jackson. Jaclyn jako svůdná Kelly Garrett rovněž s těmito legendárními kráskami zářila ve stejnojmenném seriálu, jenž se natáčel mezi lety 1976 – 1981. Ačkoli je na herečce vidět, že podstoupila nějaké úpravy svého zevnějšku, na svůj věk vypadá fantasticky. Naposledy byla spatřena, jak mladistvě oblečená se slunečními brýlemi nakupuje v Beverly Hills.

Půvabná Američanka začínala jako modelka propagující šampony, ale následně získala roli v již zmiňovaných Charlieho andílcích a jako jediná z andílků neopustila seriál po celých pět let jeho natáčení. V herecké kariéře pokračovala i nadále, zahrála si například titulní postavu v životopisném filmu o Jacqueline Kennedy, za nějž získala nominaci na Zlatý glóbus. V 80. letech se vrhla i do podnikání, když si založila vlastní značku oblečení a parfémů.

V jejím životě se objevilo mnoho mužů. Prvním manželem byl herec Roger Davis, druhým pak kolega z „andílků“ Dennis Cole, třetím Anthony B. Richmond, s nímž má dvě děti. Do čtvrtého manželství vstoupila s chirurgem Bradem Allenem, s nímž je dodnes. Smith v roce 2003 rovněž bojovala s rakovinou prsu, ze které se úšpěšně vyléčila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám