Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitelkou ceny za nejlepší herecký výkon v hlavní roli se stala opět filmařsky neokoukaná tvář. Po loňské vítězce Magdaleně Borové, oceněné za snímek Krajina ve stínu, převzala štafetu třicetiletá brunetka Pavla Gajdošíková, také převážně divadelní herečka.

Pavla ztvárnila v dramatu Chyby roli mladé ženy Emy, která v mládí natočila pornografický film a minulost ji stále dohání. "Nečekala jsem to," svěřila skromně herečka, která za svůj výkon získala už v únoru i Cenu české filmové kritiky.

Na galavečer si prý ani nepřipravovala děkovnou řeč. "Vypůjčila jsem si šaty od Lucie Kutálkové z Leeda Store, samozřejmě jsem řešila také šperky a podobné věci. To byla jediná věc, na kterou jsem se připravovala. Proslov ne. Ale věděla, jsem, že v hlavě mi vyskočí, že je potřeba poděkovat lidem, kteří za tím filmem stojí," vysvětlila.

Slavná si díky tomu, že dostala cenu, nepřipadá. "Je to můj první film. Opravdu úplně první," prozradila s tím, že vzít tuto kontroverzní roli ji přesvědčila osobnost režiséra Jana Prušinovského. V rozhovoru také mj. prozradila, že ani na divadle zatím žádnou roli neodmítla.

Související témata:
Pavla Gajdošíková

Reklama

Další články

Načítám