Hlavní obsah
Článek

Herec Kryštof Hádek (42) nedávno dostal kopačky od sličné Bereniky Kohoutové, která si nabalila stále ještě manžela Tatiany Vilhelmové Pavla Čecháka. Kryštof je ovšem také velký milovník a na jevišti  to umí pořádně rozjet. Se svou hereckou kolegyní Ivanou Chýlkovou (60) má v jedné divadelní hře dokonce tak žhavou scénu, že to její partner Jan Kraus (70) rozhodně nemohl nechat bez povšimnutí.

Kraus se samozřejmě zlobil jen tak na očko, je také herec a ví, jak to chodí, ale několik poznámek si přesto neodpustil. „Vy tam s Ivanou máte až náruživou sexuální scénu. To, co jsem viděl, to bylo dost ostrý,“ řekl ve své talk show, v níž byl Kryštof jedním z hostů.

A měl pravdu. Ve hře Absolvent, která bude mít 5. února v Divadle Palace derniéru, to Kryštof coby Benjamin spolu s Ivanou, která hraje náruživou paní Robinsonovou, v posteli pořádně rozbalí. Divákům se tak naskytne podívaná nejen na jejich milostnou scénu, ale protože se Kryštof v jednom okamžiku objeví na jevišti jen ve spodním prádle, také na jeho téměř nahé tělo.

Reklama

Další články

Načítám