Hlavní obsah
Článek

Když byla nalíčená, ani jsme si malého výstupku u jejího rtu nevšimli. Operní pěvkyni se ale začala piha nebezpečně zvětšovat. "Trvalo mi dva roky, než jsem se odhodlala nechat si ji odstranit. Vadila mi samozřejmě z estetických důvodů, ale i ze zdravotních," řekla Super.cz Pavlína Senič (48).

"Při focení se piha musela retušovat, při natáčení maskovat. Často jsem se dostala do situace, kdy mi přátelé ve společnosti řekli, že mám pod rtem nějaké smítko," vyprávěla nám Pavlína, která prošvihla dobu, kdy kvůli pandemii stejně nemohla vystupovat, a na zákrok se vypravila mezi představením v divadle a koncerty.

"Pihu jsem měla opravdu v těsné blízkosti spodního rtu a rozdílné názory lékařů, zda jít na laser, či pihu nechat vyříznout, mé rozhodnutí oddalovalo," vysvětlila s tím, že se nakonec rozhodla pro laser.

"Rekonvalescence bude trvat jen pár dní. Zákrok proběhl bez komplikací a musím být opatrná jen při zpívání vysokých tónů, to mi vždy strup praskne, jak se pusa napíná. A samozřejmě musím místo chránit před slunečními paprsky. Ale velmi se mi ulevilo, že mám vše za sebou. Jo a také mám po vášnivém líbaní, to je jasný, ale to je to nejmenší," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám