Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zapomeňte na citlivé a křehké přístroje, které jste museli opatrovat jako oko v hlavě. Dnešní fotoaparáty nijak neohrozí voda, sníh ani mráz a bez problémů vydrží i pád na zem. A ke všemu ještě skvěle fotí. Na sjezdovce nám tento fotoaparát dokonce přejela rolba a vůbec nic se mu nestalo. Přinášíme vám dva tipy na skvělé přístroje za ještě lepší ceny a jedno ulítlé video!

Video – fotoaparát zmizel pod pásy desetitunové rolby a přežil pouze se škrábancem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plán byl jasný. S partou profesionálních telemarkových lyžařů natočit pár záběrů na sjezdovce s níže popsaným odolným fotoaparátem Olympus TG-310 a následně nechat přístroj rozmašírovat pod pásy rolby. Kluci na lyžích si vedli skvěle, vše vycházelo dle scénáře. Až samotný foťák nám udělal čáru přes rozpočet. Desetitunová rolba namísto aby ho rozmačkala na maděru a frézou rozmetla na cucky, zanechala na přístroji pouze dva škrábance… Podívejte se na výsledek!

Stylový fotoaparát do drsných podmínek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je vodotěsný do hloubky 3 metrů, vydrží třeskutý mráz, je nárazuvzdorný, přitom však vypadá velmi elegantně. Stylový foťák Olympus TG-310 vydrží i drsné zacházení a díky obrazové stabilizaci 3,6násobného zoomu s ním vyfotíte opravdu kvalitní snímky. To ale není všechno. Tento fotoaparát umí také natáčet video ve vysokém rozlišení, snadno vám proto nahradí i videokameru. K pořízení akčních záběrů z jízdy/letu/sjezdu řeky ho stačí připevnit třeba na helmu! Nyní v akci za pouhých 2990 kč v prodejnách AARON. Podívejte se na výše uvedené video, co všechno takový fotoaparát snese!

Kvalitní fotky za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fotoaparát Olympus VG-110 je malý a překvapivě tenký, díky kvalitní širokoúhlé optice s ním však pořídíte velmi pěkné fotky. Fotoaparát má snadné ovládání. Sám pozná, co fotíte a podle toho přizpůsobí všechny snímací parametry tak, aby výsledek byl co nejlepší. Navíc na fotce rozpozná až 16 obličejů, na které pak rychle a přesně zaostří. Také s tímto foťákem můžete bez problémů natáčet video a díky řadě různých uměleckých filtrů vyfotíte přímo magické obrázky. Olympus VG-110 v podejnách AARON nyní pořídíte za skvělých 1390 Kč!

Další články

Načítám