Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nakupujete dovolenou na slevových portálech nebo za podezřele levnou cenu? Pak se vám může stát, že na dovolenou neodletíte. Stejně tak, jako se to stalo rodině z Prahy, kterou zaujala levná cena zájezdu. Rezervujte si dovolenou na stránkách, za kterými stojí silná značka – např. www.dovolena.cz od STUDENT AGENCY, která je známá vysokou kvalitou svých služeb.

Ostrov Mallorca

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ostrov Mallorca láká k návštěvě svými přírodními krásami, příznivým podnebím i kulturním bohatstvím. Mallorca je ráj pod sluncem, kde slunce svítí více než 300 dní v roce a po celou tuto dobu je moře průzračné, příjemně teplé a přívětivé. Vyznavači sportu, zábavy, ale i poznávání si také na Mallorce přijdou na své. Jsou zde k dispozici vodní parky, delfinárium a další zábavní centra, nabídka sportů je neméně rozsáhlá od vodních sportů přes silniční a horskou cyklistiku až po tenis nebo golf.

Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se řekne Egypt, každý si v první chvíli vybaví pyramidy a další starověké památky, kterými tato země překypuje. Egypt však nabízí mnoho dalších atraktivit, mezi to nejzajímavější patří korály v Rudém moři, které jsou rájem pro potápěče. Na své si zde přijdou i golfisté či turisté, kteří dávají přednost aktivnímu odpočinku a poznávání před odpočinkem na hotelové pláži. Těm můžeme doporučit plavbu lodí po Nilu, která je určitě naplní spoustou nezapomenutelných zážitků.

Řecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řecko je jednou z nejbohatších evropských zemí na kulturní památky a historii. Můžete obdivovat krásy vrcholné Antiky i starověké umění filozofů a architektů. Kromě koutku historie nabízí Řecko specifickou kulturu, architektonické skvosty a překrásné pláže s azurovým mořem. Členité pobřeží protkané malými o většími ostrovy poskytuje příležitost pro atraktivní dovolenou s množstvím výletů, které můžete absolvovat.

Další články

Načítám