Hlavní obsah
Článek

Demi Moore (61) již před lety naznačila, že je na zajíčky, když si vzala o 16 let mladšího hereckého kolegu Ashtona Kutchera (33). Ovšem ve videu, které se nyní objevilo na televizi Entertainment Tonight, to Demi předvedla naplno! Zdá se, že k mladším a nevinným chlapcům herečka tíhla vždycky, jelikož líbačka, kterou předvedla s patnáctiletým chlapcem s brýlemi, stála za to. Video pochází z roku 1982, kdy Demi ještě nebyla slavnou hvězdou a bylo jí pouhých 19 let.

Mladým šťastlivcem, kterého Demi tak vášnivě líbá, byl její herecký kolega ze seriálu General Hospital Philip Tanzini, jenž ten den slavil 15. narozeniny. Demi si v tomto seriálu odbyla svou hereckou premiéru a odstartovala zde svou filmovou kariéru.

Moore, jež v současnosti prožívá smutné období rozvodu s Ashtonem Kutcherem, si tak pro vyjukaného a evidentně stydlivého mladíčka přichystala asi ten nejhezčí narozeninový dárek. Do kamery přitom o chlapci ještě prohlásila: „Mám ho nesmírně ráda. Je jedním z mých nejoblíbenějších lidí. Je vlastně jediný, koho miluji.“ A Philip se nenechal lichotivými slovy vykolejit: „Mimochodem, budeme se brát. Nedopusťte, aby se to dozvěděl její manžel.“ Demi totiž v té době byla vdaná za svého prvního muže Freddyho Moorea.

Reklama

Další články

Načítám