Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická modelka Katie Price (45)se zase jednou vyznamenala. Když na sebe neupozorní ultra odvážnými modely, tak se aspoň nechá nachytat paparazzi při odchodu z bujarého večírku. Katie tentokrát v noci na čtvrtek navštívila nový noční klub Rose ve West Endu a hned se tam řádně uvedla. Když se svým bratrem z podniku odcházela, měla už dost naváto, posuďte sami...

Jordan v oranžových minišatech si po usednutí do vozidla nehlídala výstřih ani minisukni, a tak předvedla i své bílé spodní prádlo. Zdá se, že nový klub se modelce zalíbil, jelikož jej opouštěla až kolem třetí hodiny ranní.

Slavná blondýnka rovněž nedávno představila vítězku své reality show Signed by Katie Price. Tou se stala teprve devatenáctiletá Amy Willerton, která jakoby Katie z oka vypadla. Přesto obě shodně tvrdí, že si jinak nejsou podobné téměř v ničem. Katie dokonce naznačila, že když Amy poprvé uviděla, zhrozila se nad jejím usedlým oblečením.

Komičtější událostí kolem Jordan byla však aféra s obtloustlým transsexuálem, který se za ni vydával v bance. Sebevědomí známé Angličanky nejspíš utrpělo krutou ránu, jelikož úředníci z banky mu uvěřili a peníze z jejího účtu skutečně vybrali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám