Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Alec Baldwin (53) nemá jen politické ambice a nechce se stát pouze starostou New Yorku, v soukromí touží po otcovství. Rodičem hodlá být novému potomkovi společně se současnou přítelkyní – jógovou instruktorkou Hilarií Thomas. Pokud se jim dítě počít podaří, bude to pro Aleka druhý potomek. S exmanželkou Kim Basinger má dceru Ireland.

„Jestli jsem přemýšlel nad dalšími dětmi? Ach, jistě, to by bylo báječné, to by bylo božské, to by bylo fantastické,“ svěřil Baldwin v talk show Pierse Morgana. S Hilarií je prý třiapadesátiletý herec po dlouhých letech samoty opět šťastný.

„Po rozvodu jsem měl jednu přítelkyni několik let, a chvílí před tím, než jsem potkal Hilarii, jsem ležel v posteli a říkal si: ‚Tak to je. Budu sám do konce života, zemřu sám v tomto bytě na této posteli, budu mít kamarády, Twitter, hru Words with Friends, předplatné New Yorkeru. Budu mít klidný nešťastný život.‘ Vešel jsem do restaurace a potkal tuto ženu, která je pravděpodobně jednou z nejúžasnějších lidí, které jsem kdy v životě potkal,“ dodal Alec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám