Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Euforie Sydney Sweeney (26) se zasnoubila. Její přítelek Jonathan Davino ozdobil její ruku prstenem s obřím kamenem.

Sydney zachytili před pár dny fotografové v Los Angeles a vzhledem k ležérnímu oblečení se její obří kámen na ruce dosti vyjímal. Herečka si střeží své soukromí, ale magazín People zveřejnil, že jejich zasnoubení bylo potvrzeno.

Herečka byla prvně viděna se svým přítelem v říjnu roku 2018, ale o vztahu nikdy veřejně nemluvila. Naposledy se o mužích vyjádřila v rozhovoru pro časopis Cosmopolitan letos v lednu. „Nerandím s herci, muzikanty ani s nikým ze zábavného průmyslu, protože tak můžu být ta normální Syd úplně nejjednodušeji.“

Její snoubenec, jehož rodina vlastní italskou restauraci v Chicagu a společnost zabývající se technologií a balícími službami, nemá ani sociální sítě. „Mám kolem sebe skvělou podporu a lidi, kteří za mě bojují a dovolí mi být v popředí aniž by ve mně vzbuzovali pocit, že zářím až moc a že musí maličko poodstoupit,“ uvedla v rozhovoru Sweeney.

Sydney je hvězdou seriálu Euforie, která nedávno uvedla premiérové díly druhé série. Její postava se jmenuje Cassie Howard a herečka měla ve scénáři mnoho nahých scén. Před touto rolí jste ji mohli vidět i v seriálech Příběh služebnice, Bílý lotos i ve filmech Voyeuři a Tenkrát v Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám