Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Yvetta Blanarovičová (60) jen zalapala po dechu, když na křtu Diáře Jakuba Ludvíka spatřila samu sebe vyportrétovanou v krajkovém spodním prádle. Míra překvapení byla obrovská, neboť herečka do poslední chvíle netušila, že bude výsledná fotka takto odvážná.

„Původní plán byl takový, že moje tělo bude ponořeno do ledu. Až když mě Jakub Ludvík nafotil, tak se rozhodlo, že grafici do fotky nebudou zasahovat. Prý i kdyby to byla poslední moje fotka ve spodním prádle, tak musí zůstat přirozená," vysvětluje Yvetta proces vzniku fotografie.

Dalším překvapením pro Blanarovičovou bylo, že její portrét trůnil na akci jako jediný přímo ve středu pódia a museli ho tak spatřit všichni přítomní hosté, i kdyby nechtěli. „Ten Jakub je ale rošťák," naoko se zlobila Yvetta. Rázem ale krásná herečka známému českému fotografovi jeho hříšek odpustila a zazpívala mu několik písní.

Reklama

Další články

Načítám