Hlavní obsah
Článek

Jejím otcem byl úspěšný producent Aaron Spelling a herečka a nynější účastnice amerických reality show Tori Spelling (50) tak v dětství a dospívání nestrádala. Tématu života v luxusním paláci se dotkla ve svém podcastu 90210MG.

Hned v úvodu Tori upřesnila, že se nedá říct, že v rezidenci, která se minulý měsíc objevila na trhu s realitami za 165 milionů amerických dolarů (asi 3,8 mld. Kč), vyrůstala. „Přestěhovali jsme se tam, když mi bylo 17 let. Takže jsem tam strávila asi dva roky,“ řekla Spelling.

Dům byl tak rozlehlý, že Tori nikdy neviděla všechny místnosti. Celé jedno křídlo patřilo zaměstnancům její matky Candy. Podle ní se nemovitosti svého času přezdívalo Candyland.

Na dobu herečka vzpomíná také v souvislosti s večírky, které se zde pořádaly. Nebylo jich mnoho, jen dva nebo tři, uvedla, ovšem s prominentními hosty. Jeden z nich byl například uspořádaný pro britského prince Charlese. „Když přijel do města, chtěl ho (večírek) tam mít,“ uvádí Donna z Beverly Hills 90210.

Sídlo, jemuž se říkalo Spelling Manor, má rozlohu těžko uvěřitelných 5202 metrů čtverečních. To z něj dělá rozlehlejší objekt, než je například Bílý dům (5100 metrů čtverečních). Spelling jej nechal postavit koncem osmdesátých let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám