Hlavní obsah
Článek

Je to málo pravděpodobné, ale občas se to stane. Zaseknout se v šatech někoho jiného se povedlo Salmě Hayek (57), když se zdravila s herečkou Fran Drescher v zákulisí předávání cen SAG.

Salma se zrovna chystala na pódium, kde předávala cenu, když se v šatně svou krajkovou rukavičkou zasekla v kamíncích na šatech Fran Drescher. Musela přispěchat asistentka, která jemně rukavici vyvlékla, aby nevznikla škoda na outfitu ani jedné ze slavných žen.

„Moje rukavice zůstala zaseknutá v šatech Fran, takže jsem se zdržela v šatně těsně předtím, než jsem předávala cenu Michaelu Keatonovi,“ napsala k videu Salma, která zažila zábavný moment i na pódiu. Ze stresujícího časového harmonogramu nevyšla ani při předávání ceny.

Ve chvíli, kdy už na něj měl přijít oceněný herec, nebyl nikde k nalezení. „Děláš si ze mě srandu? Já mám z pódia trému!“ zakřičela po chvíli čekání na herce Hayek, a to už se Michael blížil k pódiu, kde po předání pronesl: „Děkuji mockrát, omlouvám se, malé zdržení na toaletě. Byly tam fronty.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám