Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svým netypickým zjevem nás mladá blondýnka zaujala na výtvarné vernisáži, kde se objevila mezi hosty. A usoudili jsme, že za ní musí stát příběh, o který se možná bude chtít podělit. Tak jsme se Annou Macháčkovou, která na sociálních sítích působí jako Anna Divine, seznámili.

Už jako velmi mladinká dívka začala Anička s modelingem u dvou celkem známých agentur. "Nemám na to hezké vzpomínky. Byla jsem jen tělo, nikoho jsem nezajímala. A právě z toho jsem spadla do anorexie, se kterou jsem se léčila," řekla Super.cz. Nyní při výšce přes 170 centimetrů váží 51 kilogramů.

"Už chci být jen sama za sebe. Dělat si se svým tělem to, co chci já. Mám už podruhé zvětšená prsa, teď implantáty s obsahem 820 mililitrů (odpovídá velikosti osm - pozn.)," prozradila s tím, že nemá žádný vzor, od kterého by své úpravy zevnějšku, má i výrazně zvětšené rty, kopírovala.

"Chystám se i na další tetování, i s nimi jsem sama sebou, nikdo už mi do toho nemůže mluvit a jsem takhle se sebou spokojená," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám