Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před deseti dny byla zpěvačka Kate Matl (45) v pořádném šoku. Luxusní dům v Praze, kde žije se svým partnerem a dcerou Karolínkou, navštívili exekutoři a také policie.

Podle informací Blesku vymáhá Městský soud v Brně po zpěvaččině partnerovi částku přes 17 milionů korun. Kate se úplně poprvé k zásahu exekutorů a policie pro Super.cz vyjádřila.

"Byl to hon na čarodějnice, absolutně nesmyslný. Musím se tomu jen zasmát. Nic neodnášeli, nikdo nebyl v domě. Skupinka lidí se vyfotila před domem, to bych k tomu řekla," uvedla Kate.

Mluvčí pražské policie Jan Daněk Blesku řekl, že policie k domu vyjela na žádost exekutora, zpěvačka uvádí něco jiného. "Policii jsem na exekutory zavolala já. Pomoc jsem potřebovala já," řekla Kate na pražské premiéře nového Batmana. Dále se k věci vyjadřovat nechtěla.

Kate nyní veškerý volný čas věnuje aktivitám na pomoc Ukrajině. S partnerem se jim podařilo zařídit v brněnském kraji dvanáct pokojů, kde postupně ubytovávají válečné uprchlíky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám