Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charizmatický blonďák ze SuperStar oznámil opravdu konec své hudební činnosti. Těm, kdo nevěřili, že jeho zimní turné Good Bye tour je opravdu poslední, poslal Miroslav Šmajda (35) vzkaz. Co se týče toho, co hodlá dělat dál, je tajemný jako hrad v Karpatech.

"Chtěl bych vyjádřit co největší díky za vaši podporu, přítomnost, lásku, úsměvy a všechno, co jste věnovali Mirovi Šmajdovi od roku 2009 až doteď," píše Miro. "Na všechny poslední kroky, které jsem podnikl ohledně tohoto projektu, mám svůj důvod a vše, co momentálně dělám, i přestože neplánuju koncertovat veřejně a pokračovat ve své hudební činnosti, dělám jen pro vás. Mám velkou radost ze života, jsem duchem stále s vámi," doplnil.

Vzkaz dorazil do redakce prostřednictvím Jarmily Švehlové, která informace moc neupřesnila. "Nevíme, jestli je nějaká souvislost s jeho účinkováním na Eurovision 2012 v Baku, kam měl jet za Slovensko. Slovenská TV to oznámila v listopadu, pak to zase stáhli a doteď se spekuluje o tom, jestli bude Mirko Šmajda Slovensko reprezentovat, nebo ne," uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám