Hlavní obsah
Článek

Vypjaté období nyní zažívají Heidi Klum (50) se Sealem (48). Manželé, jejichž vztah byl do nedávna považován za jeden z nejpevnějších mezi slavnými páry, se po sedmi letech rozpadá. A přestože spolu oba i nadále skvěle vycházejí nejspíš především kvůli dětem, zvýšený zájem o jejich osoby ze strany paparazzi se zpěvákovi vůbec nezamlouvá. Na vlastní kůži to málem pocítil jeden z nich. Nezbývalo moc a urostlému Sealovi ruply nervy.

Heidi Klum se i nadále se svým manželem vídá a Seal ještě dokonce ani nesundal snubní prsten. Jak přiznal v rozhovoru pro televizi PBS, kam přijal pozvání, Heidi je pro něj stále nejúžasnější ženou na světě, a tak nevidí důvod, proč prsten odložit. Jejich plánovaný rozvod na tom prý nic nemění.

Německá topmodelka a americký zpěvák spolu mají čtyři děti, nejmladší dvouletou Lou, pětiletého Johana, šestiletého Henryho a o rok starší Leni, kterou Seal pojal za svou. Biologickým otcem Leni je modelčin předchozí partner a boss stáje Renault ve Formuli 1 Flavio Briatore.

Související témata:
Atak

Reklama

Další články

Načítám