Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od začátku roku 2022 jsou princ William (41) a vévodkyně Kate (42) znovu v jednom kole. Kromě povinností v Británii už William stihl oficiální návštěvu v Dubaji a Kate zase v Dánsku. Nyní oba dorazili do Walesu na oslavu patrona země svatého Davida.

Během své návštěvy princ William prozradil jedné z místních, že mají s dětmi mají jednu tradici, kterou dodržují před každým odjezdem. „Vždycky se nás ptají, kam jedeme, a my jim vždy ukážeme na mapě, kde budeme,“ prozradil William.

Kate i William si při své návštěvě bývalého domova (ve Walesu bydleli prvních pár let manželství) připnuli na kabáty žluté narcisy, které jsou symbolem země. A když už jsme u toho oblečení, které obzvlášť u Kate vždy vyvolává zájem o kousky, které na sebe oblékne, tak i tentokrát na sebe vévodkyně vzala kabát, který už jí v šatníku visí pěkných pár let.

Tmavě zelený kabát značky Sportmax, který byl uveden v kolekci roku 2015, už na sobě Kate měla vícekrát, naposledy v roce 2019. Není divu, že tento model ve skříni ponechává, vzhledem k tomu, jak vypasovaný střih lichotí její postavě. Jen jeho cena nebyla z těch nejnižších, protože na rozdíl od jiných kousků z konfekce ji kabátek vyšel na téměř 30 tisíc korun.

A co je ještě zajímavější, že vévodkyně obula kotníčkové boty, ve kterých ji poprvé vyfotili už v roce 2011. To značce Aquatalia dělá velmi dobré promo. Tedy pokud už si nekoupila stejný model poněkolikáté. Model, který měla na sobě nyní ve Walesu, podle Daily Mailu má ve svém botníku několikery boty této italské značky, vyjdou na něco málo přes 9 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám