Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ivan Hlas se stal terčem útoku na Facebooku. Pod jeho jménem někdo založil falešný profil, který vystupuje s nejrůznějšími lživými vyjádřeními.

Jedno z nich už Ivan Hlas nemohl nechat bez povšimnutí, protože se pod Hlasovým jménem strefovalo do jeho kolegy Jarka Nohavici. „Vždycky jsem byl lepší muzikant než Nohavica. A nyní je zřejmější, že jsem i lepší člověk,“ psal falešný Hlas na Facebooku. Skutečný Ivan Hlas se nyní začal bránit.

„Vážení přátelé, v této hrůzné době mám jedno osobní sdělení. Nějaký čas se tu zjevuje falešná facebooková stránka, tvářící se, jako bych ji vedl já. Ani slovo z toho, co tam někdo jako by mými ústy vyslovil, není pravda,“ informoval své fanoušky.

„Ani opakované nahlášení k ničemu nevede. Tak asi trestní oznámení. Je to hnus, někdo mi tam může vložit do úst cokoliv,“ dodal bezradně Hlas. Uživatel, který lživou stránku založil, naštěstí později své příspěvky stáhl a lživou stránku přejmenoval. Ivan Hlas si tak mohl oddechnout...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám