Hlavní obsah
Článek

Jen co příspěvkem na Instagramu poděkoval za 400 milionů sledujících, hned jich měl Cristiano Ronaldo (39) o dalších 7 milionů více. Své fanoušky už podruhé potěšil zvláštním živým vysíláním, které ovšem zakončil ukázkou svého vypracovaného těla.

Portugalský fotbalista, který nyní působí v týmu Manchesteru United, si ve svém domě v Anglii rád dopřává saunu. Už podruhé se z ní přihlásil svým fanouškům prapodivným živým vysíláním, ve kterém vůbec nemluvil, jen se díval na obrazovku a nejspíš si četl záplavu vzkazů, které mu stále přicházely.

Vzhledem k jeho velké fanouškovské základně jej sledovalo chvílemi až 700 tisíc lidí, takže jim Cristiano na chvíli ukázal i svého nejstaršího syna, který se svého otce doklepával ve dveřích sauny, a nakonec zapnul živý vstup podruhé a předvedl, jak je otužilý.

Ronaldo si dopřál po sauně ledovou sprchu mimo dům a na kameru ukázal své svalnaté tělo v modrých slipech. Nejspíš jeho vlastní značky spodního prádla.

Po sprše ukázal vítězné gesto na kameru a vy se můžete v galerii podívat, jak to nejsledovanějšímu muži světa na Instagramu seklo.

Svalnatý fotbalista se už zanedlouho stane šestinásobným otcem. Jeho partnerka Georgina stále ukazuje rostoucí bříško, kde jsou další Ronaldova dvojčata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám