Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) už po letech v šoubyznysu ví, že musí za každé situace dobře vypadat. Nejen poslední dobou se může pochlubit svou sexy postavou.

Každodenní život si nedovede představit bez pohybu. Pravidelně navštěvuje posilovny, běhá nebo si také oblíbila box, kterému se její partner Pepa aktivně věnuje. My jsme oblíbenou zpěvačku navštívili při focení v ateliéru. Zeptali jsme se jí, zdali má focení v oblibě, nebo naopak.

„Já mám osobně focení moc ráda. Užívám si ty chvíle, kdy mě líčí profesionální vizážistka, relaxuji při tom, obléknu šaty, které mi vybere na míru stylista. Řekněme si upřímně, která žena by se nechtěla nechat hýčkat,“ sdělila nám zpěvačka, která je ráda, že už opět může hrát muzikálová představení a může ve svém diáři plánovat koncerty.

„V červnu se moc těším na evropské turné v rámci programu Two Steps From Hell, které bylo několikrát kvůli covidu odložené a také jsme už s mým týmem začali pracovat na vánočním koncertu, který se uskuteční 10. listopadu ve Slovanském domě v Praze,“ dozvěděli jsme se dále.

Zpěvačka letos oslaví Kristova léta, proto nás zajímalo, jestli už plánuje nějakou oslavu. „Na žádnou velkou oslavu to nevidím, protože právě v den mých 33. narozenin budu zpívat v Praze, akorát bude vrcholit evropské turné, tak to třeba oslavíme přímo v libeňské aréně,“ dodala závěrem se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám