Hlavní obsah
Článek

Michael Foret (25) se během návštěvy nově otevřeného nočního klubu na Vinohradech pěkně rozjel. Pár sekund po příchodu na akci hupsnul na svou dvacetiletu přítelkyni Elišku (20) jako mariňák, kterého po měsících vypustili z ponorky. Takovéto chování bychom očekávali od divočáka Sámera Issy (38), nebo pornoherce Roberta Rosenberga (49), ale v případě slušňáka Foreta to bylo velké překvapení.

„Fotografové nás neustále ponoukali, ať si dáme pusu, tak jsem je jen poslechli," smál se finalista druhé řady SuperStar. Zpěvák je přesvědčený, že se nemá za co stydět. Vždyť obšťastňoval pouze svou oficiální přítelkyni, se kterou navíc rok a půl bydlí ve společné domácnosti. Aby toho nebylo málo, tak hrdličky chodí do stejného ročníku Vysoké školy Ekonomie a managementu a studují stejný obor média a mezilidské komunikace.

„Ve vztahu nám to vážně klape. Imponuje mi, že Eliška ví, co od života chce, přestože je o pět let mladší," říká Foret.

Zpěvák, skladatel a herec Michael Foret má v posledních měsících napilno. Kromě zkouškového období se věnuje příravě na svou novou roli Enjolrase, hrdinského vůdce studentských revolucionářů, v chystaném muzikálu Bídníci. Kromě divadla a koncertování připravuje Michael rovněž své třetí sólové album. Pilotní singl a videoklip s názvem „V Síti“ je již na světě.

Reklama

Další články

Načítám