Hlavní obsah
Článek

Benedict Cumberbatch (45) a Sophie Hunter (43) se řadí mezi nejkrásnější a také nejstylovější hollywoodské páry. Na udílení Cen Sdružení filmových a televizních herců byli opět jako ze žurnálu.

Sophie vynesla nádhernou róbu Dior, Benedict oblek značky Berluti. Před akcí herec zjevně použil sprchu, na rozdíl od své postavy, za jejíž ztvárnění byl nominován v kategorii Nejlepší mužský herecký výkon ve filmu-drama, s osobní hygienou rozhodně problém nemá.

V netflixovém dramatu Síla psa, které je mimochodem nominované na 12 Oscarů, si zahrál hlavní postavu Phila Burbanka, rančera, který koupelím moc nedal.

Kvůli roli se Benedict učil mnoho nových dovedností a také se po dohodě s režisérkou Jane Campion týden nemyl. Špínu a pot, které na něm ve filmu můžete vidět, tak neměli na svědomí jenom šikovní maskéři.

„Vždycky se objevil někdo, kdo se se mnou chtěl vyfotit. A já na to, ať se ke mně raději nepřibližují, že jsem jeden velký chodící biohazard,“ uvedl už v několika rozhovorech Cumberbatch.

Útrapy se mu nicméně vyplatily. Snímek je nesmírně ceněný. Nominaci na cenách SAG Benedict sice neproměnil, ale sezóna v podstatě teprve začala.

Reklama

Další články

Načítám