Hlavní obsah
Článek

Je tomu teprve rok, co plnila stránky novin aféra francouzsko-marocké prostitutky, která si nechala ještě jako nezletilá zaplatit za sex od tří slavných francouzských fotbalistů. Řeč je o devatenáctileté Zahii Dehar, která náhlého zájmu o svou osobu dokázala náležitě využít...

Zahia se vrhla na kariéru módní návrhářky, a to především hodně odvážného spodního prádla a šatů. Mladičká Dehar dokonce debutovala se svou první přehlídkou v rámci Couture Fashion Week v pařížském paláci Brongniart a rozhodně bylo na co se dívat. Samotná Zahia se dokonce představila v roli modelky, když si oblékla šaty ze zcela průsvitného materiálu poseté bílými lístky, které zahalovaly jen to nejnutnější.

O její kolekci se dokonce zajímal samotný Karl Lagerfeld, který ji nafotil. Pro dívku, která ještě před rokem prodávala své tělo za peníze je to skutečně neuvěřitelná životní změna.

Přestože je ve Francii prostituce legální, ženám provozujícím tuto činnosti musí být minimálně 18 let. Zahii přitom bylo v době, kdy si ji koupili fotbalisté Franck Ribery, Karim Benzema a Sidney Govou pouhých 16 let.

Reklama

Další články

Načítám