Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáct let hraje v seriálu Ulice. Ljuba Krbová (65) patří mezi nejdéle působící herečky oblíbeného nekonečného seriálu. V Ulici se představitelka Aničky Liškové objevovala dlouho po boku Adriana Jastrabana. S ním už sice v ději seriálu netvoří manželský pár, v soukromí mezi nimi ale vládně velmi silné přátelské pouto. A nyní dokonce i pracovní.

Oba aktuálně hrají na scéně nově zrekonstruovaného divadla Metro v nové hře Miluji tě, tak se měj. Komedii pod režijní taktovkou Antonína Procházky zkoušeli herci rekordně dlouho.

„Je to nejdéle zkoušená hra v mém životě, protože kvůli covidu jsme ji zkoušeli půl druhého roku. Covid se vystřídal na všech protagonistech včetně pana režiséra. Poslední generálku jsme měli streamovanou panu režisérovi do postele,“ vysvětlila nám délku zkoušení herečka, která na všem zlém nachází i pozitivní momenty: „Myslím, že si to představení sedlo a ujasnilo. Hra je mnohem dál, než kdybychom ji klasicky zkoušeli a šli hned mezi lidi.“

Hra se prý bude lišit od klasických konverzačních komedií. „Je to romantická hra z hereckého prostředí. Bude to dámská záležitost. Je to parafráze na soužití Liz Taylor a Richarda Burtona, kteří se milovali, nenáviděli, vzali, rozvedli, vzali,“ podotkla sympatická herečka, která se na scéně pořádně vyřádí. „Já si v tomto představení dovolím to, co jsem si v jiných představeních nikdy nedovolila.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám