Hlavní obsah
Článek

Ruská tanečnice Kristina Rihanoff (44), známá z britské taneční soutěže Strictly Come Dancing to o víkendu pekelně schytala od sledujících na Twitteru. Nechala se totiž slyšet, že na válku, která právě probíhá na Ukrajině, zvysoka kašle. A bohužel nejen to.

Rihanoff svůj tweet, v němž kritizovala lockdowny během pandemie, zjevně opravdu příliš nepromyslela.

„Chci se zaměřit na to, jak potrestat Borise Johnsona za to, že zničil náš rodinný podnik a tisíc dalších. Mnoho z mých přátel přišlo o firmy kvůli lockdownům,“ vzkázala britskému premiérovi, což by samo o sobě nebylo tak fatální.

Dodala ovšem: „Se*u na válku, zajímají mě dluhy, které vznikly, protože se dva roky nemohlo obchodovat.“

V řadě tweetů, jež následovaly, se pak pouštěla do všech, kdo odsoudili ruskou invazi. Tu ona sama zjevně jako invazi nevnímá, a dokonce v příspěvcích, které už byly smazány, sympatizovala s ruským prezidentem Putinem, který útok na Ukrajinu nařídil, a Ukrajince označila za nebezpečné nacionalisty.

„Řekla bych, že tvoje poslední tweety budou mít větší dopad na rodinný byznys než celý covid,“ komentovala její naprosto nemístné výlevy jedna ze sledujících.

Po drsné záplavě kritiky bývalá televizní hvězda výroky smazala a začala se dušovat, že z války samozřejmě nemá radost.

„V žádném případě jsem nechtěla říct, že podporuji, co se děje mezi Ruskem a Ukrajinou,“ obrátila najednou.

„Je to pro mě zničující. Můj dědeček pocházel z Ukrajiny, má dcera má ukrajinské jméno, moje nejlepší kamarádka je z Ukrajiny. Vyrostla jsem na tom, že jsme jeden národ, jedna země. Když vidím zprávy, láme mi to srdce,“ rozepsala se v dlouhém omluvném statusu, který se nicméně nedočkal ovací.

„Zářný příklad toho, že by se mělo dřív myslet než mluvit. Na nápravu je pozdě. Škody už byly napáchány,“ zhodnotil jiný sledující její počínání na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám