Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavná americká módní návrhářka Vera Wang se i po šedesátce udržuje v neuvěřitelné formě. Pro fotografa Douglase Friedmana se do magazínu Harper’s Bazaar dokonce svlékla do plavek a pochlubila se štíhlým tělem bez jakýchkoli známek stárnutí. Postavu by si s ní jistě rády vyměnily i mnohé o polovinu mladší ženy.

Nestárnoucí Asiatka se nechala fotit v plavkách u bazénu svého nového domu v Beverly Hills, ale sama zpočátku vůbec neplánovala, že bude odhalená. „Vtipné je, že mě nikdo na pláži odhalenou neuvidí. Zeptejte se lidí, kteří se mnou někdy cestovali. Většinou jsem zakuklená v několika vrstvách a vypadám jako z Arábie,“ prozradila návrhářka.

Vera Wang, jejíž rodiče pocházejí z Číny, pracuje v New Yorku a mezi její klientelu patří nejslavnější ženy světa, které ji vyhledávají především na svůj velký den. Wang je to totiž specialistkou na luxusní svatební šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám