Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co si vyzkoušel, že let v byznys třídou na rozdíl od ekonomické třídy snáší dobře, moderátor Petr Vojnar (48) opět odlétá na služební cestu firmy Gabriela Grillottiho do Spojených států, do Las Vegas a prý ještě do dalšího města. "Vlastně se mi to docela zalíbilo," řekl Super.cz.

"Ničím jiným bych tam nedoletěl, takže mi nic jiného nezbývá. Není to rozmařilost nebo rozežranost, ale pro mě je to, bohužel, nutnost. Mám v letadle hrozný problém sedět a neumím tam stát. Jímá mě panika. To je důvod, proč nelétám a vůbec jsem nelétal dlouhé štace. V byznysu si můžu lehnout, přikrýt se dekou, dát si dva neuroly a hrát si na to, že jsem ve vlaku," svěřil.

Zkoušel prý kurz, který má strachu z létání zbavit. "Existuje program, který se jmenuje Létání beze strachu. Já jím celým prošel, za čtrnáct dnů jsem letěl do Paříže a za deset minut jsem s celým slavným kurzem byl tam, kde jsem byl předtím. Prostě je to psychická věc, kterou řešit nedokážu," krčil rameny.

Má tedy opravdu štěstí na zaměstnavatele, který zaplatí desetitisíce, aby mohl usednout na palubu letadla. "Je to jednoduché, když chce, abych tam byl, tak jiná varianta není. Zaplať pánbu chce, abych tam byl, protože jsem přínosem, a nic jiného mu nezbývá," míní Vojnar.

A co mají Gabriel Grillotti a Petr Vojnar ve Spojených státech v plánu? "Budou se tam zase dělat nějaké firemní akvizice, hudba, videoklipy a ještě jiné věci, kterými se ta firma zabývá," upřesnil moderátor a výkonný producent cíl své cesty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám