Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiačtyřicet let byla Kateřina Brožová (56) blondýnka a s touto životní rolí se dokonale sžila. Proto bylo pro všechny obrovským překvapením, když svou barvu vlasů ze dne na den změnila. Před radikální proměnou Brožová pro jistotu vyzkoušela hnědou paruku. Jelikož se jako brunetka líbila své dceři Kačence (9), bylo rozhodnuto.

„Jednoho dne jsem navštívila svou kadeřnici a bez zbytečných debat mě nabarvila na hnědo. Nebyl čas to nějak prožívat. Prostě jsem přišla domů hnědovlasá a bylo,“ říká herečka. Brožová zvolila napoprvé pouze hnědý přeliv. Ke světlému odstínu se ale vracet nehodlá. „Setkávám se s příjemným ohlasem a netoužím po radikálních změnách. Určitě to nebudu měnit," říká.

Sofistikovaný vzhled zatím nádherné herečce nepřilákal žádného potenciálního nápadníka. Kateřina se už neschází ani se svým bývalým ženatým milencem Jaroslavem Veverkou, o kterém Super.cz informoval jako první. „Jsem sama, přítele nemám. Jsem přesvědčená o tom, že to jednou přijde, ale momentálně to nechávám osudu,“ říká Brožová. Že by stále platilo, že muži mají radši blondýnky?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám