Hlavní obsah
Článek

Situace na Ukrajině není lidem napříč republikou lhostejná. Do pomoci se pustily také známé tváře, a to nejen sbírkou potřebných věcí, odvážnou cestou na hranice, ale také poskytnutím azylu u sebe doma. Právě tento krok zvolili česká miss Lucie Šlégrová (42) a její manžel, bývalý hokejista Jiří Šlégr (52).

„Vidíme, že všichni pomáháte, a i my chceme pomáhat,“ svěřil v krátkém videu, které nám poskytl, někdejší hokejista z olympijského Nagana. Spolu s manželkou chtějí poskytnout azyl přímo u sebe doma.

„S manželem jsme se domluvili, že máme poměrně velký dům a uvolnili jsme pokoj pro maminku z Ukrajiny. Mile rádi ji tady u nás přivítáme, je u nás doma vítaná. Nakontaktujeme se na Člověka v tísni nebo jinou organizaci, které nám pomůže maminku k nám dostat, aby u nás mohla dočasně přebývat,“ svěřila se modelka s tím, že rádi mohou jakékoli mamince v tíživé situaci.

„Pokud by bylo možné pomoci i nějakému chlapečkovi, co hrál na Ukrajině hokej, tak šup k nám,“ dodala pro Super.cz Lucie Šlégrová ve výzvě na svém Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám