Hlavní obsah
Článek

Krátce poté, co se hollywoodská herečka Demi Moore (61) zhroutila a musela být hospitalizována, vypluly na povrch důvody, proč se tak stalo.

Americká média uvedla, že hereččino tělo je velmi zesláblé kvůli mentální anorexii, kterou trpí. Navíc to prý přehnala s rajským plynem.

Oxid dusný, jenž se mimo jiné používá v bombičkách sloužících při výrobě šlehačky, působí při vdechování pocity veselosti. Při vyšších dávkách ale navozuje útlum nebo anestetický spánek. Intenzivní aplikace dokonce může přivodit zástavu dýchání a smrt.

Demi podle všeho zkolabovala, když plyn vdechovala ve svém losangeleském bytě. Přítelkyně, která s herečkou při jejím dýchánku byla, podle amerického serveru TMZ.com řekla nemocničnímu personálu, že Demi po aplikaci látky zpola ztratila vědomí.

Zasvěcené zdroje magazínu People sdělily, že herečka o sebe před hospitalizací vůbec nedbala. Do tak špatného stavu se dostala po rozchodu s nevěrným manželem Ashtonem Kutcherem (33).

„Ani nespala a nezdálo se, že by vůbec jedla, vypadala vyzáblá na kost,“ prozradil její známý. Krátce po převozu do nemocnice server RadarOnline napsal, že se Demi léčila z mentální anorexie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám