Hlavní obsah
Článek

S málokterou hvězdou šoubyznysu si osud zahrává tak krutě, jako s britskou herečkou a moderátorkou Amandou Holden (40). Matku šestileté holčičky Alexy dosud v osobním životě stíhalo jedno neštěstí za druhým. V květnu 2010 potratila vytoužené dítě, o necelý rok později pak porodila mrtvý plod. Když se nyní zdálo, že se na Amandu konečně usmálo štěstí a v pondělí přivedla na svět svou druhou dcerku, málem při tom přišla o život.

Holčička, která po narození císařským řezem vážila 2,8 kilo, dostala jméno Hollie Rose. Její matka ale při zákroku doslova bojovala o život a nacházela se v kritickém stavu. „Amanda skoro zemřela. Byla to situace, která ji ohrožovala na životě. Došlo k obrovské ztrátě krve,“ popsal drama v porodnici hereččin kamarád.

Amanda situaci naštěstí přestála a s největší pravděpodobností bude zcela v pořádku. Podle tisku se ale stále nachází na jednotce intenzivní péče. „Hollie Rose Hughes se narodila 23. ledna 2012. Je zdravá a vážila 2,8 kilogramu, ale Amanda byla v posledních třech dnech v kritickém stavu. Teď je stabilní a očekáváme, že se brzy zcela zotaví,“ uvedl v prohlášení hereččin mluvčí. Otcem novorozeného děťátka je šéf nahrávací společnosti Chris Hughes (38).

Reklama

Další články

Načítám