Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a scénograf Hynek Dřízhal (35) v září loňského roku přišel o svou milovanou ženu Zuzanu Dřízhalovou (+36), která po několikaletém boji podlehla zákeřné rakovině. Nyní se odhodlal a poprvé promluvil o posledních chvílích, které se svou manželkou velmi intenzivně prožíval.

Ačkoli Zuzana dlouho bojovala s rakovinou lymfatických uzlin, nakonec zemřela na zápal plic. „Začalo to angínou. Doufali jsme, že dostane antibiotika a té angíny se zbaví. Pak udělali Zuzce sono a zjistili, že má znovu v břiše uzliny, lymfom se vrátil. Třetí den dostala zápal plic a na něj zemřela,“ popsal Hynek nejhorší chvíle v životě časopisu Instinkt.

„Zemřela mi před očima. Sedl jsem si k ní, sám, vzal jsem ji za ruku a ona pomalu odcházela,“ dodal Hynek, který je v současné době na rodičovské dovolené. S láskou se stará se o ročního syna Jana, kterého si se svou ženou adoptovali a nosí i jeho jméno.

Reklama

Další články

Načítám