Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Zounar (56) se před rokem rozhodl pro radikální změnu životního stylu. Přiznal si, že trpí obezitou a kompletně změnil veškerou životosprávu. Změnil jídelníček a začal cvičit pod dohledem osobního trenéra.

A co je důležitější, dřina se mu vyplatila. Dnes je Zounar o 18 kilo lehčí a doufá, že se brzy dostane pod metrák. Zounar rozdával úsměvy na pražské Národní třídě, kde se otevíralo Divadlo Metro, v němž bude společně s dalšími herci účinkovat.

Ač už dnes vypadá výborně, pořád by ale ještě nějaká ta kilečka dolů shodil. A to prý nedržel žádnou zvláštní dietu, pouze prý upravil jídelníček. „Změnil jsem veškeré stravování, nedržel jsem žádnou dietu. A chystá se takový projekt v rámci toho, jakou cestu jsem ušel, bude o tom příjemná knížka a musím říct, že slovo dieta tam opravdu nepadá,“ řekl Super.cz nedávno herec, který také kompletně vyměnil šatník.

„Z tří XL už je jen jedno XL, a hlavně si na něj vidíte,“ vtipkoval Bob Švarc z Ordinace v růžové zahradě. Na jeho proměnu se podívejte do galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám